Odprl se je novi igralni salon v našem kraju

Vedno, ko se nekaj zgodi v našem kraju vsi vemo, čeprav je velik kraj a smo povezani med seboj. Takoj so se začele govorice, ko so dali oglas, da se odpira nov igralni salon. Vedeli smo za dan otvoritve in kar nekaj se nas je pogovarjalo, da bomo šli na otvoritev, ker bodo sigurno neke ugodnosti in kakšna majhna presenečenja. Večina nas v igralnem salonu ali casinoju še sploh ni bilo, tako da bo še bolj zanimivo.

Na dan otvoritve smo se zbrali v gostilni in kasneje šli v igralni salon kar peš, ker nam je tako bilo najlažje. Bili smo dobra družba, že v gostilni smo se pošteno nasmejali, tako da ko smo šli v igralni salon se je dobra volja še samo stopnjevala. 

Ker smo hodili zelo počasi, saj smo se zraven zabavali, smo prišli med zadnjimi, ampak to ni imelo nobenega pomena, res da je igralni salon bil že kar poln, da smo morali iskati, kje bo kakšen prazen kos šanka, da spijemo dobrodošlico, predenj začnemo igrati. Potem smo se vsi skupaj spravili igrat eno igro in se zraven nasmejali do solz. Seveda smo igrali tako dolgo, da smo na koncu vsi vse izgubili. Vendar glavno je bilo to, da nihče ni vložil veliko denarja, to kar smo mi vlagali je bil drobiž, ampak smo se pa imeli noro dobro. Ne vem kako bi se res počutili, če bi zapravili veliko denarja, po moje bi nas drugi dan kar močno bolela glava. 

Uživali smo kot še nikoli, ta igralni salon bomo še obiskali, tako malo za šalo, da se družimo in se imamo fajn, ne zaradi denarja, če pa bo kdo imel srečo, pa bomo vsi skupaj zapili ta dobitek, ker smo prava klapa za to. Včasih paše malo na of in prav je tako, super, da se je igralni salon odprl prav pri nas.