Komaj čakam, da izpit za čoln Koper opravim tudi jaz

Približuje se moj težko pričakovani termin za izpit za čoln Koper, da bom končno lahko naredila to, kar mi ni uspelo narediti lansko leto. Tako zelo sem si želele, da naredim izpit za čoln Koper, lansko leto, ampak mi to nikakor ni bilo namenjeno. Toliko preveč spravi se je dogajalo, da mi je kar zmanjkovalo časa za vse stvari, ki sem jih imela v načrtu. Ampak na srečo so se vse obveznosti, ki so mi kradle čas, zaključile v lanskem letu in bo sedaj mnogo lažje, da naredim kaj od tega zase, kar mi lansko leto ni uspelo. 

Komaj čakam, da izpit za čoln Koper opravim tudi jaz

Morda mi je malce žal, da nisem termina prestavila, na kakšen mesec kasneje, ampak nekako sem lahko le za ta termin popolno prepričana, da bom imela čas. Če bom čakal, do ne vem kdaj, se lahko zgodi, da potem spet ne bom imela časa. Tega si pa letos res ne bi dovolila, ker bi rada z motornim čolnom sama hodila na izlete ne samo s svojim možem. Včasih je vseeno prijetno, da sem sama kje, zlasti če je to morje, ker potrebujem čas zase. Če se odpelješ sam proti obali, kjer je več miru, je pa vsekakor bolj prijetno kakor pa na plaži, ko je poleti zelo veliko ljudi. Ampak za to potrebuješ izpit za čoln Koper, ali a nekoga, ki ta izpit ima. Ta hip ga ima le moj mož in seveda grem vedno z njim, ko imam čas. Bi bila pa še bolj zadovoljna, če bi imel izpit za čoln Koper, tudi jaz in bi lahko sama hodila na takšne samostojne izlete. Od tega me po vsej verjetnosti loči le še nekaj mesecev.

Konec marca me čaka moj težko pričakovani termin za izpit za čoln Koper, potem pa še bolj težko pričakovano toplejše vreme, ko bom lahko sama hodila s čolnom na izlete po morju.