Kanjoning in doživetje z sestro

Včasih pozabimo na doživetje, ki jih lahko doživimo z svojimi najdražjimi. Tako sem sama razmišljala, ko se je bližal rojstni dan moje sestre, da bi ji podarila čas z menoj in bi tako skupaj doživeli nekaj lepega. Ko sem na spletu iskala stvari, sem naletela na kanjoning in moram reči, da sem prav začutila, da bi lahko to doživeli skupaj. 

Tako je odločitev padla in kupila sem dve karti za kanjoning Bled. Vedno sva obe radi hodili na Bled. Najini stari starši so prihajali iz gorenjske in tako smo pogosto jedli kremšnite na Bledu. Tako sem bila prepričana, da ji bo darilo – kanjoning na Bledu všeč. 

Praznovala je doma, tako da sem ji darilo izročila med prvimi, ker sva se videli že zjutraj. Komaj sem čakala njen odziv, ko bo prebrala, kaj sem ji podarila. Ker darilo ni bilo veliko, ampak samo ena kuverta, sem jo videla, da je že vedela, da ji podarjam kupon ali kakšen bon. Ni pa pričakovala, da ga bova izkoristili skupaj. Ko je prebrala, da jo čaka kanjoning Bled, je bila navdušena. Takoj je vedela, da so to naravni tobogani vklesani v skalo, kjer bova neizmerno uživali in doživeli adrenalinsko vožnjo. 

Kanjoning in doživetje z sestro

Ker za opremo poskrbijo oni, midve prineseva samo kopalke in brisačo. Ker ima moja sestra rojstni dan poleti, sva se kar hitro dogovorili za termin, ker je moja sestra izrazila željo, da bi rada kanjoning doživela čimprej, ker bi se tako občutki še vezali na njen rojstni dan. Seveda sem bila zato in že isti dan sem rezervirala datum. Komaj sva čakali kanjoning in povem vam, da je to res nepozna izkušnja, ki bi jo moral doživeti čisto vsak. Kako lepo doživetje v objemu narave. Res lahko spoznaš, koliko lepote skriva ta naša prekrasna Slovenija. Tudi sestra je izrazila željo, da bi kanjoning še kdaj ponovili.